Olkiluodossa on tehty mittavia toimenpiteitä koronavirustartuntojen leviämisen hillitsemiseksi

13.3.2020

TVO-konsernissa varaudutaan mahdollisiin koronavirustartuntoihin ja ennaltaehkäistään monin toimenpitein viruksen leviämistä Olkiluodon saarella.

Yhtiössä on viime viikosta lähtien mm. pitäydytty matkustamisesta, siirrytty mahdollisuuksien mukaan etätyöhön, rajoitettu vieraiden pääsyä TVO-konsernin tiloihin, karsittu erilaisia tilaisuuksia sekä siirretty koulutuksia sähköiseen toimintaympäristöön. Alueella on myös toteutettu kulkurajauksia kohtaamisten jakamiseksi eri alueille ja kontaktien vähentämiseksi. Toimipisteissä on myös tehty mittavia toimia työpaikkaruokailun, puhtauden ja siisteyden saralla. Lisäksi käytäntöjä ja töiden tekemisen tapoja on muutettu merkittävästi. Olkiluodossa sijaitseva Vierailukeskus on suljettu yleisöltä ja ryhmävierailut peruttu toistaiseksi.

TVO:lla on kriisi- ja valmiustilanteita varten varautumissuunnitelmat, joista tiedotetaan myös keskeisiä viranomaisia. TVO-konserni toimii vastuullisesti ja ennakoiden kaikissa tilanteissa ja näin ollen myös koronavirustartuntojen leviämisen hillitsemiseksi tehdään varsin mittavia toimenpiteitä. Sähköntuotanto jatkuu Olkiluodossa normaalisti.

Uutista on päivitetty 18.3.2020.