Pasi Tuohimaa viestintäpäälliköksi Teollisuuden Voimaan

1.2.2013

Politiikan toimittaja, YTK, Pasi Tuohimaa aloittaa Teollisuuden Voiman viestintäpäällikkönä 7. helmikuuta. Tuohimaan johtaman viestintätiimin vastuulla on TVO:n ulkoinen viestintä, mediayhteistyö, talousviestintä sekä sisäinen viestintä.​

- Tavoitteenamme on viestiä ydinvoimasta ja Olkiluodon voimalaitoksen toiminnasta avoimesti, nopeasti ja ymmärrettävästi. Toivotan Pasin tervetulleeksi TVO:lle vahvistamaan viestintäämme monipuolisella mediakokemuksellaan ja osaamisellaan, sanoo TVO:n Yhteiskuntaosaston johtaja Anna Lehtiranta.

Tuohimaa siirtyy TVO:lle Helsingin Sanomien talouden ja politiikan toimituksesta. Viimeiset seitsemän vuotta Tuohimaa on toiminut politiikan toimittajana ja ankkurina Nelosen uutisissa.

Tuohimaa on aikaisemmin seurannut myös Helsingin kunnallispolitiikkaa HS:n kaupunkitoimituksessa ja työskennellyt lehden urheilutoimituksessa ja markkinoinnissa. Tuohimaa on suorittanut Sanoman toimittajakoulun Media 2021 -kurssin ja toiminut viimeiset kaksi vuotta Politiikan toimittajat ry:n puheenjohtajana sekä Julkisen sanan neuvoston varajäsenenä.