TVO-konsernin varasto- ja kuljetuspalvelut siirtyvät Logistikas Oy:lle

31.8.2016

​ Teollisuuden Voima Oyj (TVO) ja Logistikas Oy ovat sopineet liikkeenluovutuksesta, jolla TVO-konsernin varasto- ja kuljetuspalvelut siirretään Logistikakselle. Liikkeenluovutus astuu voimaan 1.9.2016 ja koskee yhdeksää henkilöä.

Varasto- ja kuljetuspalveluiden toiminta on kausiluonteista muun muassa vuosihuoltojen ja muiden projektien vuoksi. Liikkeenluovutuksella pyritään varmistamaan kustannustehokkaat, joustavat ja laadukkaat varasto- ja kuljetuspalvelut vuoden ympäri.

- Toteutetulla muutoksella pyrimme varautumaan Olkiluodossa meneillään oleviin mittaviin projekteihin ja töihin varasto- ja kuljetuspalveluissa. Logistikas pystyy lähialueen suurena toimijana vastaamaan Olkiluodon varasto- ja kuljetuspalveluiden entistä laadukkaampaan tuottamiseen ja vaihteluihin sekä kyseisten palveluiden ja prosessien jatkuvaan parantamiseen, tukipalveluiden johtaja Risto Siilos kertoo.

Logistikas Oy:n toimitusjohtaja Toni Brigatille solmittu sopimus TVO-konsernin varasto- ja kuljetuspalveluiden tuottamisesta on hyvin tärkeä:

- Olemme tehneet logistiikkayhteistyötä TVO:n kanssa yli kymmenen vuotta ja nyt tehdyllä pitkäaikaisella sopimuksella otamme vastuun kokonaisvaltaisesta logistiikan hoitamisesta ja kehittämisestä. Tavoitteenamme on omalta osaltamme lisätä TVO:n kilpailukykyä ja joustavuutta tuottamalla logistiikkapalvelut häiriöttömästi.

Lisätietoja: Tukipalveluiden johtaja Risto Siilos, p. 02 8381 5100