Marjo Mustonen TVO:n ydinturvallisuus-osaston johtajaksi

7.1.2014

​​ Teollisuuden Voima Oyj:n hallitus on nimittänyt DI, eMBA Marjo Mustosen TVO:n Ydinturvallisuus-osaston johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Marjo Mustosen nimitys astui voimaan vuoden 2014 alusta.

marjo_mustonen.jpgMarjo Mustonen siirtyi Ydinturvallisuus-osaston johtoon Käyttöturvallisuus-toimiston päällikön ja Olkiluoto 3:n ydinturvallisuuspäällikön tehtävistä. Hän toimii jatkossa myös yhtiön Turvallisuusryhmän puheenjohtajana ja jatkaa Olkiluoto 3:n rakentamisesta vastaavana johtajana.

- Ydinturvallisuus on meille kaiken toiminnan lähtökohta ja Marjolle on kertynyt erittäin kattava ja monipuolinen kokemus ydinturvallisuudesta aiemmissa vaativissa tehtävissään niin käyvien laitosyksiköiden kuin rakenteilla olevan OL3:nkin puolella. Toivotan Marjolle menestystä uuteen tehtävään, TVO:n toimitusjohtaja Jarmo Tanhua sanoo.

Marjo Mustonen aloitti TVO:lla vuonna 1993 reaktoriturvallisuusjaoksen turvallisuusinsinöörinä. Vuonna 2003 hän siirtyi OL3-projektin ydinturvallisuuskoordinaattoriksi ja siitä Käyttövalmius- ja turvallisuusjaoksen päälliköksi. Käyttöturvallisuustoimiston päällikkönä Mustonen aloitti vuonna 2008. Samana vuonna hänelle siirtyi myös OL3 -ydinturvallisuuspäällikön tehtävät.