TVO sai tunnustuksen ympäristövastuustaan Euroopan komissiolta

19.2.2016

​ Teollisuuden Voima on saanut tunnustuksen Euroopan komissiolta ympäristöasioiden hallintajärjestelmästään, joka on rekisteröity ensimmäisten suomalaisyritysten joukossa vapaaehtoisia ympäristöjärjestelmiä koskevan EMAS-asetuksen mukaisesti.

sertifikaatti_web.pngSertifikaatti luovutettiin EMASin (the Eco-Management and Audit Scheme) 20-vuotisjuhlallisuuksien yhteydessä tunnustuksena vahvasta ja jatkuvasta sitoutumisesta ympäristövastuuseen.

TVO on sitoutunut kestävään kehitykseen ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen. Toimintaa ohjataan kansainvälisen ISO 14001 -standardin mukaan sertifioidun ja EMAS-rekisteröidyn ympäristöasioiden hallintajärjestelmän avulla. TVO:n vuosittain julkaisemat LogoEmas.jpgympäristöraportit on laadittu EMAS-järjestelmän mukaisesti jo vuodesta 2001 lähtien.

EU: n ympäristöasioiden hallinta- ja auditointijärjestelmä (EMAS) on kehitetty yrityksille ja muille organisaatioille johtamisen välineeksi. Sen tarkoituksena on arvioida, raportoida ja parantaa yritysten ympäristönsuojelun tasoa. EMAS on vapaaehtoinen ympäristöjohtamisen työkalu, jota organisaatiot käyttävät lisätäkseen resurssiensa tehokkaampaa käyttöä ja säästöjä, vähentääkseen ympäristövaikutuksiaan, varmistaakseen toimimisensa lakien ja säädösten mukaan sekä parantaakseen avointa raportointiaan sidosryhmille.