Uusia urakkasopimuksia Olkiluoto 3:n aluetöissä

8.7.2004

Teollisuuden Voima Oy on allekirjoittanut urakkasopimukset uuden projektitoimistorakennuksen rakentamisesta, uuden laitosyksikön kaapelikanavaelementtien toimittamisesta ja teknisen renkaan töistä, joita ovat muun muassa vesi-, palovesi-, viemäri- ja sähköjärjestelmien asennukset.

Projektitoimiston rakentaa Tilamarkkinat Oy Ylöjärveltä, kaapelikanavaelementit toimittaa Parma Oy Vihdistä ja teknisen renkaan työt tekee Tie-Tiimi Oy Lapin kunnasta.

Urakkasopimusten mukaiset työt käynnistyvät heti ja valmistuvat siten, että kaapeli­kanava­elementit toimitetaan työmaalle lokakuun alkuun mennessä ja teknisen renkaan työt valmistuvat lokakuun 2004 loppuun mennessä. Projektitoimistorakennus saadaan käyttöön lokakuussa 2004.

- Nyt solmitut urakkasopimukset kattavat suurimman osan jäljellä olevista laitosyksikön vaatimista aluetöistä. Toteutettavien aluetöiden urakat kilpailutettiin laajasti ja toteut­ta­jiksi valittiin kilpailukykyisimmät urakoitsijat, jotka olivat Tilamarkkinat Oy, Parma Oy ja Tie-Tiimi Oy, kertoo projektin johtaja Martin Landtman.

Tällä hetkellä alueella on maanrakennukseen ja louhintaan liittyvissä töissä vajaa 100 henkilöä. Nyt solmittujen urakkasopimusten myötä vahvuus työmaalla tulee kasvamaan reilusti yli sataan henkilöön.

Lisätietoja:
Projektinjohtaja Martin Landtman, puh. (09) 6180 4100.